Actualitat

Què se n'ha fet d'Anna Roig?

La música penedesenca està preparant un nou espectacle acompanyada d'Àlex Cassanyes Big Band Project

Roig presentarà aquest homenatge a la cançó francesa a principi del 2019

| 13/09/2018 a les 18:00h

Anna Roig
Anna Roig | Michal Novak
La cantant i compositora Anna Roig, coneguda per la seva col·laboració amb L'Ombre de Ton Chien, prepara un nou espectacle amb Àlex Cassanyes Big Band Project. L'espectacle se centrarà en la cançó francesa i porta com a nom La tendresse. Hommage aux belles chansons (en català 'La tendresa. Homenatge a les belles cançons'). Des del 2014 que no teníem noves notícies de la cantant; aquell any va publicar el seu darrer disc, Un pas i neu i un pas (Satélite K).

El resultat d'aquest homenatge veurà la llum a principi de l'any vinent en forma de concert, i no tenen previst treure'n cap disc. La intèrpret penedesenca estarà acompanyada aquesta vegada per la formació de Cassanyes, una big band composta per divuit músics que exploren el jazz sota el lideratge del compositor capelladí.

Tant Roig com Cassanyes tenen a l'esquena, amb les seves respectives formacions, diverses incursions en la revisió de la música francesa. Així, Anna Roig i L'Ombre de Ton Chien són coneguts per la seva fusió de la chanson, afegint-hi també lletres catalanes, amb el pop, el tango o el jazz. És precisament aquí on conflueix amb Cassanyes i el seu projecte, que en el seu àlbum de debut amb la big band, The Garden of Eden (Temps Record, 2018), s'apropen a través del jazz al tarannà francès amb el tema "Un dimanche après-midi à l'Île de la Grande Jatte", inspirat en un quadre de Georges Seurat. 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Àlex Cassanyes, Anna Roig, homenatge, chanson

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.