El Sona9 tanca les semifinals al BAM

Cabot, L'Home Invent i Pubilles Ninja actuen a la Plaça Joan Coromines de Barcelona a la darrera semifinal del #18Sona9

La tercera semifinal del Sona9 2018 arriba a Vic

| 22/09/2018 a les 21:36h

Imatge il·lustrativa

Cabot a la semifinal del Sona9 2018, al BAM de Barcelona Foto: Carles Rodríguez


Arribats directament des de Marratxí a Mallorca, Cabot van obrir la semifinal en directe en el marc del BAM a les Festes de la Mercè de Barcelona. El quartet de pop-rock balear va musicar el poema d'Estel Solé, "La caverna", i també van versionar la cançó "Catch & Release" del cantautor californià Matt Simons .





L'Home Invent a la semifinal del Sona9 2018, al BAM de Barcelona Foto: Carles Rodríguez


L'Home Invent alter-ego de Fran Delgado ens va apropar a unes cançons en clau de pop que es va apoderant d'un directe sense fisures. El bandautor va apostar pel poema de Jaume Coll, "Un camí", i per versionar al català un clàssic dels Oasis , el tema "Acquiesce".




Pubilles Ninja a la semifinal del Sona9 2018, al BAM de Barcelona Foto: Carles Rodríguez


Caminant entre el rock i el country, i amb pinzellades de blues, la formació de Sant Cugat del Vallès va oferir un concert molt intens i amb sentit de l'humor. Pubilles Ninja van recrear-se amb un dels seus ídols com Johnny Cash i la cançó "Ghost Riders in the Sky". Pel que fa a la darrera prova semifinal del Sona9, el quartet va musicar el poema de Jaume Coll, "Un camí".
 



Un cop disputades les semifinals del #18Sona9, el proper dilluns 1 d'octubre sabrem els 5 grups que passen a la 5a fase del concurs. Aquests grups hauran de realitzar les darreres proves prèvies a la final del 14 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona, aquestes proves són:

1) Una actuació en format acústic als estudis d'iCat FM, on hauran d'interpretar 2 cançons pròpies i la versió o el poema que hagin escollit en l'anterior prova semifinal.

2) Enregistrament d'una cançó original a Bucbonera Studios de Caldes de Montbui, amb l'assessorament del músic i productor Jordi Bastida i el tècnic de so Tomàs Robisco.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sona9 2018, BAM 2018, Pubilles Ninja, Cabot, L'Home Invent

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.