Festivals

Joan Reig, Obeses i Judit Neddermann, entre altres, actuaran al Festival Accents

El festival de Reus portarà concerts de 24 artistes entre aquest cap de setmana i el 2 de desembre

Enguany s'afegeixen nous escenaris a Reus i cinc noves subseus a poblacions com Cambrils, Alcover o Falset

| 03/10/2018 a les 13:00h

Joan Reig
Joan Reig | Biel Capdevila
Els concerts de la cinquena edició del Festival Accents comencen aquest dissabte amb Wagner Pa i Joan Reig (bateria d'Els Pets), i s'allargaran fins al 2 de desembre. Enguany, el festival de Reus incorpora nous espais on actuaran un total de 24 artistes vinguts d'arreu del territori.

Durant aquests dos mesos formaran part del festival grups com Obeses, el duet delicat format pel guitarrista Toti Soler i la cantant Gemma Humet, el músic xativí Feliu Ventura, el trio colpidor Maleïdes les Guerres (i aquell qui les va fer), la proposta emotiva de Maria Arnal i Marcel Bagés, el rock del flixanco Xarim Aresté, el músic barceloní Èric Vinaixa, la cantautora Judit Neddermann, el cantautor tarragoní Fito Luri i la jove Paula Valls, que tancarà amb soul l'edició d'enguany. 

La localització de tots aquests concerts és la gran novetat que ha preparat el festival per a aquest 2018. Així, si bé abans el cicle de concerts tenia com a escenari només la ciutat de Reus, aquesta vegada trasllada també deu de les seves actuacions a localitats properes com Riudoms, Cambrils i Mont-roig del Camp (el Baix Camp), Alcover (l'Alt Camp) i Falset (el Priorat). A més, dins la mateixa ciutat els escenaris també es multipliquen i diversifiquen: s'hi sumen els Jardins de la Casa Rull –on des del dissabte passat i fins al 3 de novembre s'hi fan vermuts musicals–, el Teatre Fortuny i el Bravium Teatre. 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Gemma Humet, Judit Neddermann, Maria Arnal i Marcel Bagés, concerts, Joan Reig, Festival Accents, Xarim Aresté, Toti Soler, Feliu Ventura, Paula Valls, Maleïdes les Guerres, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.