Sona9

Els concerts de Sandra Bautista i Menut en acústic al programa Sona9 d'iCat

Els dos finalistes del concurs obren el cicle de concerts acústics del programa radiofònic

La fase final del Sona9 2018 ja té els cinc classificats

| 08/10/2018 a les 15:30h

Sandra Bautista amb Miquel Galceran
Sandra Bautista amb Miquel Galceran | Carles Rodríguez
El concurs Sona9 té un espai radiofònic propi, guiat per Lluís Gendrau, a iCat. Cada dilluns a partir de les 23 h s'hi radien els grups catalans emergents. Fins ara hi hem pogut sentir fragments de concerts acústics i entrevistes, a més d'un recull de la millor música catalana actual.

Aquesta nit comença el cicle de concerts acústics a iCat amb els diferents finalistes del concurs Sona9. Els cinc grups i artistes que han arribat a la fase final són Sandra Bautista (cançó d'autor, Martorelles), Cabot (pop, Marratxí), L'Home Brut (indie-pop, Beneixida), L'Home Invent (pop-rock, Montcada i Reixac) i Menut (cançó-folk, Móra la Nova).

Avui estrenen els concerts en acústic Sandra Bautista –amb el guitarrista Víctor Martínez, el bateria Pau Gurpegui i el contrabaixista Miquel Galceran– i el duet de Móra la Nova Menut. Totes dues formacions tocaran temes propis, a més de les versions en català que van a fer com a prova del concurs. Bautista reinterpreta "Centre", la versió del "Centro" de Pedro Pastor, i Menut catalanitza "Ellos dicen mierda" de La Polla Records a "Ells diuen merda".
 

Menut. Foto: Carles Rodríguez

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sandra Bautista, Sona9, Menut

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.