Enderrock Sona

Dorian, Pavvla, Wom's Collective i Nubla a l'Enderrock Sona de novembre

Demana la teva invitació per al proper dilluns 5 de novembre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

| 04/11/2018 a les 18:00h

Dorian
Dorian | Sergi Margalef
DorianPavvlaWom's Collective i Nubla són els artistes convidats al cicle Enderrock Sona del mes de novembre. La cita és el dilluns 5 a les 20 h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona), a la que serà la presentació oficial del número 282 de la revista Enderrock, dedicat a les dones artistes, i del disc Dones i cançons vol. 6, que es regalarà amb aquesta propera edició impresa.

Dorian és el grup en portada de l'edició en paper d'aquest mes de novembre, i pujarà a l'escenari de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm per presentar Justicia Universal (Intromúsica Records, 2018). La periodista Sandra Tello els entrevistarà per donar pas, després, a l'actuació en acústic de la banda barcelonina.

Abans, sentirem en un showcase en acústic la cantant santcugatenca Pavvla presentant el seu nou disc, Secretly hoping you catch me looking (Luup Records, 2018), Wom's Collective interpretant cançons del seu disc homònim (RGB Suports, 2018) i Nubla amb el seu últim i quart treball, Multiplexpo (Hidden Track Records, 2018). 

Les portes de l'Àntiga Fàbrica Estrella Damm s'obriran a les 19.45 h per donar inici a les 20 h a l'Enderrock Sona de novembre. A les 21 h es tancaran les portes i començarà el concert de Dorian

Hi vols anar? 
Si vols aconseguir una invitació doble per a l'Enderrock Sona del dilluns 5 de novembre, només cal que omplis aquest formulari.
Arxivat a: Enderrock, Enderrock Sona, Nubla, WOM's Collective, Pavvla, Dorian, Estrella Damm

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.