Enderrock Sona

Ju i Narcís Perich, protagonistes de l'Enderrock Sona de desembre

Demana la teva invitació per al proper dimarts 4 de desembre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

| 03/12/2018 a les 20:00h

Ju
Ju | Arxiu artista
Ju i Narcís Perich són els dos artistes convidats al cicle Enderrock Sona del mes de desembre. La cita serà el dimarts 4 a les 20 h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà com a presentació oficial del número 283 de la revista Enderrock, que té la jove cantant gurbetana Ju en portada i que encarta el nou disc de Narcís Perich, titulat Puigdemont.

Judit Puigdomènech encapçala la revista Enderrock d'aquest mes proper, i Helena Morén l'entrevista al paper i també a l'acte del dimarts, que començarà amb una conversa entre elles dues. El petit concert posterior servirà perquè l'osonenca presenti les cançons del seu segon disc, Bandera blanca (RGB Suports, 2018). Abans, haurem vist i sentit el showcase amb banda del músic alellenc Narcís Perich presentant les cançons del seu nou disc, Puigdemont (autoeditat, 2018).

Les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm s'obriran a les 19.45 h per donar inici a les 20 h a l'Enderrock Sona de desembre. A les 21 h es tancaran les portes i començarà el concert-entrevista de Ju

Hi vols anar? 
Si vols aconseguir una invitació doble per a l'Enderrock Sona del dimarts 4 de desembre, només cal que omplis aquest formulari.
Arxivat a: Enderrock, Narcís Perich, Enderrock, desembre, Ju, Estrella Damm, Enderrock Sona, revista

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.