actualitat

Miquel Curanta, nou director de l'ICEC

El periodista de Pals ocuparà la baixa de Xavier Díaz

Curanta era actualment el director del Club TR3SC

| 05/11/2018 a les 16:19h

Imatge il·lustrativa
El gestor cultural Miquel Curanta serà nomenat nou director de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC). L'ICEC és una institució pública dependent del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que treballa pel desenvolupament i la consolidació del sector cultural impulsant les empreses i els professionals de la cultura. Miquel Curanta ocuparà la vacant deixada pel figuerenc Xavier Díaz, que es va incorporar a la institució coincidint amb el període de Santi Vila com a conseller de Cultura (del gener del 2016 al juliol del 2017).

Miquel Curanta era actualment director general del Club TR3SC, al qual va arribar l'any de la seva fundació per encarregar-se de l'àrea de música del Club. Curanta és llicenciat en comunicació audiovisual i màster en direcció de màrqueting i comunicació. S'ha especialitzat en la gestió cultural i en els mitjans de comunicació, i ha estat durant molts anys vinculat al món de la ràdio a emissores com Cadena SER Girona, Grup Flaix, Ona Catalana i Cadena SER Barcelona. És també fundador de l'emissora Ràdio Capital – La Ràdio de l'Empordà i responsable de diverses iniciatives en el sector audiovisual per a la normalització de l'ús de la música en català als mitjans.

Un dels grans reptes de Miquel Curanta serà la consolidació del pressupost de l'ICEC en un moment en què la recaptació per l'anomenada 'taxa de l'audiovisual' de les companyies operadores d'internet ha desaparegut, en ser tombada la mesura el juliol del 2017 pel Tribunal Constitucional.

Aquesta és la nota oficial del Departament de Cultura.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, TR3SC, ICEC, Miquel Curanta

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.