Actualitat

«La nit dels Sopa» és el nou disc de Sopa de Cabra que surt aquesta mitjanit

L'àlbum és un recopilatori de les cançons que el grup gironí va tocar fa un any al festival que va organitzar a Fontajau

Sopa de Cabra celebra el 30è aniversari de «La maqueta»

| 08/11/2018 a les 17:00h

La Nit dels Sopa
La Nit dels Sopa | Gemma Martz
Els gironins Sopa de Cabra han anunciat per a aquesta mitjanit la publicació d'un nou disc gravat en directe, La nit dels Sopa (RGB Suports, 2018). L'àlbum, pensat per als seguidors més fidels del grup, conté les cançons que va tocar en directe ara fa un any al festival del mateix nom organitzat per la banda. Alguns dels seus temes més celebrats, com "L'Empordà", "Camins" o "Si et quedes amb mi", no falten a l'àlbum, com tampoc algunes peces del darrer disc com ara "Cercles" o "Sense treva". També s'hi troba alguna sorpresa inèdita, com la col·laboració amb Ramon Mirabet a la cançó "Podré tornar enrere". 

Els temes que componen l'EP van ser gravats, majoritàriament, al concert de comiat de la gira del 2016-2017, realitzat al pavelló d'esports de Fontajau (Girona) el 9 de desembre, dins la primera edició del seu propi festival La Nit dels Sopa. Tot i així, l'àlbum conté també altres temes enregistrats l'agost del 2016 al concert a Porreres (Mallorca). Aquest nou treball discogràfic només es podrà adquirir a través de plataformes digitals i, en format físic, sota comanda a través del web del grup.

Tres anys després de la publicació del seu darrer disc amb temes nous, Cercles (RGB Suports, 2015) –amb un previ silenci discogràfic de quinze anys–, enguany Sopa de Cabra havia aturat l'activitat per poder dedicar-se a la creació del proper àlbum. Tot i així, sí que oferiran un únic concert, en què celebraran els trenta anys de La maqueta (autoeditada, 1988) i la segona edició del seu propi festival La Nit dels Sopa, el dissabte 24 de novembre a la sala La Mirona de Salt.

Entra al sorteig de la primera maqueta dels Sopa firmada
Precisament a la redacció d'Enderrock hem pogut recuperar una còpia en casset de la seva primera maqueta, firmada per la banda. Per celebrar els trenta anys de l'edició d'aquest debut, volem sortejar la cinta. Només cal que omplis el següent formulari i entraràs al sorteig de La maqueta (autoeditada, 1988).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Sopa de Cabra

COMENTARIS

SOU COLLONUTS...MALPARITS!!!

Un de Canet, 17/11/2018 a les 19:51

M'heu omplert ,oltes hores de la meva vida i us admiro molt perquè sempre heu estat amb el poble i pel poble.
Sempre us he sentit molt a prop.
El disc en directe em sembla collonut i em faria molta il.lusió poder aconseguir'lo.
Gràcies per tots els anys que m'heu acompanyat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.