estrena

La versió de Tino Casal d'Aldrin y Collins

Estrenem el videoclip de 'Tigre bengalí'

El quartet vallesà serà demà a Sant Feliu de Guíxols presentant l'àlbum 'Odisea en el espacio de confort'

| 22/11/2018 a les 19:00h

Aldrin & Collins
Aldrin & Collins | Fotograma del videoclip
Buzz Aldrin i Michael Collins són dos astronautes oblidats per la història que, malgrat acompanyar Neil Armstrong en el viatge a la lluna a bord de l'Apolo 11, no han passat (com ell) a la posteritat. Amb l'objectiu de reivindicar totes dues figures i altres personatges marginats pel pas del temps, quatre músics de Cerdanyola del Vallès van escollir Aldrin y Collins com a nom sota el qual agrupar-se com a banda. Aquest any el grup ha tret la seva cinquena referència –amb un joc de paraules que casa perfectament amb el nom de la formació–, Odisea en el espacio de confort (Bcore, 2018), de la qual avui estrenem un videoclip.


"Tigre bengalí" és la cançó que tanca l'àlbum i una versió molt personal d'un senzill relativament desconegut de Tino Casal. Amb aquest tema pretenen reivindicar l'artista asturià, que va ser clau durant la movida madrileña i que portava per bandera l'estètica glam i els arranjaments electrònics en plena dècada dels vuitanta. 

Per a l'elaboració del videoclip, Aldrin y Collins ha tingut la col·laboració de la productora Soulpsychokiller, experta en curtmetratges de terror, que ha donat al vídeo una imatge decadent, enèrgica i agressiva. 

Malgrat el títol de l'àlbum, Odisea en el espacio de confort no és un treball més en què el grup s'hagi acomodat. Es tracta d'un disc gravat majoritàriament en directe i de manera orgànica, en què, amb set temes, canten als dilemes i conflictes de la trentena mantenint alguns sons dels seus inicis musicals propers a l'emocore i el posthardcore. El quartet serà demà al TZVR Club de Sant Feliu de Guíxols presentant en directe el disc, i el 30 de novembre seran a la sala Vol de Barcelona.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, TZVR, Tino Casal, Aldrin y Collins, videoclips, estrenes, VOL

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.