videoclips

Les mentides piadoses són el nou remei de Luand contra l'amor

Estrenem el videoclip de "Menteix-me", la primera referència musical del quartet sabadellenc

| 26/11/2018 a les 14:30h

Luand
Luand | Arxiu grup
L'enamorat és l'especímen humà que més tolera les mentides, encara que després li puguin passar factura. El quartet Luand ha trobat la manera més efectiva de suplicar amor: davant l'objectiu de la càmera. En la peça audiovisual "Menteix-me", el grup s'obre de pit per declarar els seus sentiments i acceptar fins i tot les mentides més piadoses, per tal de sentir-se estimat. 

"Menteix-me, digues que m'has esperat" o "estima'm tot i no ser veritat" són els crits que entona la banda i que configuren el missatge principal de la cançó, que s'inclou en el disc de debut de la formació, Desperta (RGB Suports, 2019). Aquesta primera referència discogràfica, que veurà la llum el proper 25 de gener del 2019, compta amb les mans de Marc Martín a la producció. 


Luand és un grup format per quatre músics de Sabadell que practiquen pop-rock en català i que es van unir per dur a terme el seu somni, dedicar-se a la música. Els membres de la banda no vacil·len a l'hora de dir que volen fer vibrar el públic amb cada cançó i que tenen ganes de "deixar empremta" en el panorama musical català. 
 

Luand. Foto: Arxiu grup

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclips, estrena, videoclip, Luand

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.