videoclips

Dansant entre amants, així es veu el nou videoclip de Sisu

Estrenem el vídeo de "Carta a Amanta (contradiccions sexoafectives)" de l'artista bisbalenc

La cançó forma part del seu primer treball en solitari, el discòmic 'Alegria Subversiva'

| 27/11/2018 a les 12:30h

Sisu
Sisu | Eduardo Laborda
Actiu musicalment des dels quinze anys, el bisbalenc Narcís Corominas empren sota el nom de Sisu la seva carrera en solitari com a cantautor. Aquest any ha tret Alegria subversiva (autoeditat, 2018), un àlbum que es complementa amb un llibre d’il·lustracions fetes pel propi artista, un treball que ell denomina "discòmic". Podríem dir que el Sona9 d'aquest any va ajudar a donar-li una empenta creativa. Tot i que no passés a la semifinal, el músic continua creant perquè així li marca el destí.

"Ara el que em motiva és viure l’art com a via alliberadora i transformadora. Esborrar les fronteres entre disciplines i gèneres", explica el polifacètic autor al pròleg del llibre. I així ho fa en els onze temes que componen el disc, en què posa sobre la taula problemàtiques que van des de la filosofia del propi ésser, les relacions o l’existència fins a la política. Avui estrenem el videoclip de la cinquena cançó d’aquest treball multidisciplinar, "Carta a l’Amanta (contradiccions sexoafectives)".


"Amanta, no sé donar-ho tot i anar a poc a poc al mateix temps", comença cantant la cançó. El tema tracta la història d'amor i sexe amb una "Amanta" -com a femení d''amant'-, que a Sisu li serveix per explorar els diferents sentiments i reflexions que sorgeixen a partir d'una relació íntima.

El videoclip, dirigit per Eduardo Laborda, presenta els cossos nus i pintats de Sisu i Aurora Sercant que dansen sense coreogràfia enmig d'un ambient oníric i desenfocat. Com si d'una obra pictòrica es tractés, els colors que cobreixen els cosos de tots dos suggereixen i separen les tres històries o les tres diferents reflexions que suscita l'Amanta. 

El proper 12 de gener, Sisu presentarà el disc-còmic juntament amb la seva banda formada per Antonio K. Puertas (bateria i veus), Genís Figa (baix i veus) i Primo Zon (guitarra). Ho faran a El Forat del Pany de Vilafranca del Penedès.
 

Dibuix de 'Carta a l'Amanta' que forma part del llibrecòmic 'Alegria subversiva'

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclips, Sisu, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.