festivals

El Biocap Festival s'estrena amb grups com Zoo, Mala Rodríguez o Adala

Es presenta la primera edició del festival de cap d'any de Barcelona

Entre els artistes que hi participen hi ha també Doctor Prats, Talco, Iseo & Dodosound o Mafalda

| 04/12/2018 a les 14:00h

Zoo
Zoo | Carles Rodríguez
Ja som a desembre i el compte enrere per a Cap d'Any ja ha començat. Si encara no saps com el celebraràs o estàs farta de les festes de sempre, enguany arriba per primera vegada el Biocap, el primer gran festival internacional de Cap d'Any que s'organitza a Catalunya. Per assegurar una bona entrada al 2019, l'organtizació ha programat concerts d'artistes com Mala RodríguezZooDoctor Prats, Talco, Adala i Iseo & Dodosound, entre altres.

La gran festa del 31 de desembre assegura 12 hores de música a la Fira Barcelona - Gran Via amb dos escenaris, menjar i begudes ecològiques, seguretat en termes de gènere i un aforament de 12.000 persones. 

Main Stage
L'escenari principal comptarà amb una programació paritària de grups entre els que s'hi troben la rapera andalusa Mala Rodríguez, la festa que porten a sobre les bandes catalanes com Doctor PratsLa Sra Tomasa o Paradise Orchestra, el rap valencià de Zoo i Mafalda, la formació italiana de referència Talco i el dub del duet navarrès Iseo & Dodosound acompanyats per la seva banda The Mouse Hunters

Dub Stage
El segon escenari acollirà una vintena de referents nacionals i internacionals del dub i el reggae. El barceloní Adala és un dels artistes que hi actuaran, però també ho faran el seu germà King Siva, l'artista italiana Sista HabeshaMakeda NakiKram MetsysLista Livity, JahWindPaula Bu, entre altres.
 

Biocap Festival. Foto: Cartell del festival

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, La Sra. Tomasa, Malfalda, Iseo & Dodosound, Talco, Doctor Prats, Adala, Mala Rodríguez, Zoo, Biocap, concerts, festivals, King Siva, Paula Bu

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.