videoclips

La nova escletxa jamaicana de Tito Pontet

Estrenem el clip de "Poncho meets Jamaica", un cant a la llibertat i l'alegria

| 30/01/2019 a les 11:00h

Tito Pontet
Tito Pontet | Jordi Arques
No cal viatjar fins a Jamaica per escoltar-ne les arrels. Ben a prop, concretament a Alcoi, Tito Pontet aposten des del 2013 per un projecte conjunt que uneix estils propers al reggae amb la música llatina. La banda ha encarat l'any amb la presentació d'un EP que té previst veure la llum la segona setmana de febrer. Avui, però, mirem per una escletxa com serà aquest proper EP perquè estrenem el segon avançament del disc, "Poncho meets Jamaica", que ve acompanyat d'un videoclip. 


Aquest tema es basa en el clàssic "Cold Duck Time" d'Eddie Harris, un tema que els va arribar a través del músic de latin jazz Poncho Sánchez, que va manipular com va voler la cançó per incorporar-hi la tornada d'un altre tema, "Everything I Do Gonna Be Funky", d'Allen Toussaint. Segons expliquen els membres del grup, aquesta peça és un homenatge a Poncho en clau jamaicana, "un cant a la llibertat, a l'alegria i a mostrar-nos tal com som". 

Amb la publicació del seu primer EP, Candela (Mésdemil, 2017), la formació ja va encaminar-se a la fusió del reggae, l'ska i el rocksteady amb cadències llatines com la cúmbia o el txa-txa-txa. Després d'haver girat per gran part del territori valencià i per algunes capitals catalanes, Tito Pontet s'ha volgut centrar ara en la gravació de Bon port, un EP que ha estat produït per Lluc Casares i Genís Bou de The Gramophone Allstars Big Band

Pel que fa a la resta de cançons que configuraran el disc, els integrants asseguren que contindrà una instrumental ska-jazz i un bolero, a més del tema que van avançar el passat 21 de febrer, "Bon port". Estem parlant amb els Gramophone d'Alcoi? Potser sí.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclips, estrena, videoclip, EDR Valencià, Tito Pontet

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.