actualitat

Anna Roig reviu amb tendresa

La presentació del seu nou espectacle, 'La tendresse. Hommage aux belles chansons', es realitzarà el 3 de febrer a l'Auditori de Vilafranca del Penedès

| 29/01/2019 a les 15:00h

Anna Roig
Anna Roig | Marc Bordons
L'aura musical d'Anna Roig s'havia anat dissipant i no teníem indicis per pensar que, dos anys i mig després del seu darrer concert, la originària de Sant Sadurní d'Anoia tornaria a la càrrega. Ho fa portant la tendresa com a guia i amb la companyia d'Àlex Cassanyes Big Band Project, una formació que va captivar la cantautora quan va acudir a un dels seus directes. 

La tendresse. Hommage aux belles chansons és l'espectacle que la penedesenca ha gestat amb temps i cura, i que pretén ser un homenatge a les cançons franceses que han configurat l'imaginari musical de l'artista. Georges Brassens, Claude Nougaro i Jacques Brel són alguns dels noms que apareixen al repertori del directe, que segons Roig tenen la tendresa com a denominador comú. 

La primera d'aquestes cites es realitzarà aquest diumenge 3 de febrer a l'Auditori de Vilafranca del Penedès i les entrades ja estan exhaurides. No serà, però, l'únic directe que la vocalista farà juntament amb els catorze músics i la direcció del reconegut Àlex Cassanyes, ja que tenen programades quatre dates més. El 10 de febrer visitaran Vilanova i la Geltrú i el 16 de febrer trauran el cap per Igualada. Entrats al mes de març, el dia 17 Anna Roig i companyia presentaran el seu espectacle a Banyoles, i el 13 d'abril ho faran també a Olot.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Vilafranca del Penedès, Anna Roig, Àlex Cassanyes Big Band Project, actualitat, tendresa

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.