videoclips

Pulpopop al rescat de l'ós dels Pirineus

La cançó "L'ós bru" obrirà el nou disc doble de la formació, que sortirà el proper 16 de febrer

| 31/01/2019 a les 13:00h

Pulpopop
Pulpopop | Arxiu grup
Als boscos catalans hi ha mamífers que viuen en estat salvatge, tot i que cada cop ho facin en un ambient menys tranquil. L'ós bru, per exemple, és una de les nostres espècies autòctones que més amenaçada s'ha vist, i Pulpopop ha volgut sortir en defensa seva. Estrenem el videoclip de "L'ós bru", la cançó que obrirà el proper doble CD dels gironins. 


En aquest audiovisual, dirigit per l'estudiant de l'ESCAC Pere Girbau, la formació s'inflitra en l'hàbitat natural del protagonista del clip, que lluny de tenir forma humana, passeja les seves carns d'ós pels Pirineus catalans. De fet, els membres de Pulpopop han decidit crear aquesta peça per defensar la reintroducció de l'ós a les muntanyes del país i per preservar el que consideren que és "un increïble mamífer salvatge". 

Feta només amb una guitarra espanyola i amb la veu del cantant Edgar Massegú, aquesta cançó formarà part de l'àlbum doble que veurà la llum el proper 16 de febrer i que promet ser igual o més surrealista del que ens tenen acostumats. Per als directes, però, s'haurà d'esperar que el grup confirmi quines són les pròximes dates.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclips, Pirineus, estrena, videoclip, Pulpopop

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.