Videoclips

Estramoni s'estrena amb «Títol esgotat»

Arriba el primer single en forma de videoclip de la banda barcelonina

El seu primer treball, 'Una vida millor', veurà la llum a principi de març

Els discos que vindran (IV)

| 08/02/2019 a les 11:30h

Estramoni
Estramoni | Marta Mas
Coneixeu Estramoni? Segurament no us sonen de cap disc, perquè encara no han publicat el primer, però com a carta de presentació tenen haver passat pel festival Primavera Club o haver compartit escenari amb un dels seus referents, El Petit de Cal Eril. Avui estrenem el seu primer senzill en forma de videoclip, "Títol esgotat", una cançó de reconstrucció que ens introdueix a l'univers particular del grup.


Aquesta peça és una de les que els defineixen millor com a grup: melodies pop amb lletres cuidades que tenen molt a dir. "Una reivindicació del que queda i no del que hi havia, de com s'esgoten els títols (les distincions que ens atorguen els altres) i de com et reculls per retrobar-te, tot és teu", ens explica Marc Tinés (cantant i lletrista de la formació).

El videoclip, enregistrat a l'Empordà per Blanca Vendrell i Agnès Piqué, vol ser una presentació del grup. Per això, segons Tinés, segueix l'estètica dels vídeos vells que marquen la infància de la formació: "D'algú que ha perdut coses però que vol seguir trobant".

El disc de debut d'Estramoni Una vida millor (Delirics, 2019) surt a principi de març i ha estat enregistrat entre la Bisbal d'Empordà i Barcelona per Òscar Martorell (Da Fak, Sanjays) i masteritzat per Víctor Garcia dels estudis Ultramarinos. Un disc de nou cançons "cuinades a foc lent" que el grup presentarà el 22 de març a la sala Vol de Barcelona.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Títol esgotat, sala Vol, estrenes, Estramoni, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.