videoclips

L'últim lament de Joan Reig, fet videoclip

Estrenem el clip de "No et puc acompanyar", versió del tema d'Els 4 Gats que s'inclou en el disc en solitari del músic de Constantí

El seu proper directe serà el 30 de març en el marc del BarnaSants

| 14/03/2019 a les 10:00h

Joan Reig
Joan Reig | Juan Miguel Morales
Amb la publicació de la seva primera referència en solitari, Joan Reig es va treure l'espina d'editar un disc on ell sigui l'únic vocalista i compositor. El de Constantí ha deixat els plats de banda en aquest nou projecte i ha enfocat les cançons centrant-se en les arrels seixanteres d'aquí i d'allà. Avui estrenem el videoclip de "No et puc acompanyar", que mostra al músic en plena acció davant el micròfon a través d'un blues de plany. 


Aquest tema és una versió del "No et puc acompanyar" d'Els 4 Gats, formació que portava músics com Quico Pi de la Serra. Es tracta d'un lament a la mort del pare i, segons explica Joan Reig, és una cançó crua que "segueix l'estil del blues original dels camps de cotó". El de Constantí afirma que va triar fer-ne una versió perquè és un gran col·leccionista de discos de grups en català dels anys seixanta i aquest tema en concret li va agradar molt quan el va descobrir. 

L'EP homònim que va publicar a final d'any passat, s/t (RGB Suports, 2018), no només conté versions dels seixanta, sinó que també l'integren revisions de cançons d'Els Pets i temes de collita pròpia. El també bateria comenta que és una "representació del que faig als directes", que assegura que tenen com a denominador comú la proximitat amb el públic. Les properes oportunitats per veure el músic que tots coneixem en una tessitura gens habitual fins a la data seran el proper 30 de març al Casinet d'Hostafrancs en el marc del BarnaSants i l'endemà, 31 de març, al Teatre de Bescanó. 
 

Joan Reig. Foto: Juan Miguel Morales

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, No et puc acompanyar, videoclips, BarnaSants2019, estrena, videoclip, Joan Reig, Els Pets

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.