Videoclips

Pares diuen prou al seu nou videoclip

Estrenem el nou clip del grup de Vilanova i la Geltrú

El segon disc de la banda ja es pot escoltar des de les principals plataformes digitals

Avancem el crític, explícit i ferotge videoclip de Pares

| 11/02/2019 a les 11:20h

Pares
Pares | Sergio Ros de Mora
Pares publica el seu segon treball, Ja no ho volem tot (Música Global, 2019), quatre anys després del seu pas pel Sona9 i tres anys després d'un primer disc, De sota els pins (Temps Record, 2016), molt lligat al folk i la cançó d'autor; un temps en què la formació vilanovina ha incorporat el rock més energètic i reivindicatiu al seu projecte amb cançons com l'explícita i ferotge "Sou uns fills de la gran P.U.T.A." sobre la crisi dels refugiats o "Ja no ho volem tot", de la qual avui estrenem el videoclip.



La cançó, com indica el mateix grup, vol ser una reflexió, des de la maduresa, del pas del temps i les contradiccions humanes. Hi trobem un to crític, ja present al seu primer disc, que esdevé militant en aquest segon treball, que ens emplaça a tenir presents les lluites individuals i col·lectives i a reflexionar sobre què estem disposats a perdre per assolir els nostres objectius.

El nou disc de Pares ha estat enregistrat als Sputnik Recording Studio amb la producció d'Arturo Torres i del mateix grup. Ja no ho volem tot (Música Global, 2019) ja està disponible a les principals plataformes digitals. Tanmateix, la primera data de presentació del disc serà el proper 4 d'abril a la sala La Nau de Barcelona.
 

Portada de 'Ja no ho volem tot'

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Pares, videoclips

COMENTARIS

Vídeo

Anònim, 11/02/2019 a les 13:01

Grup interessant, no els coneixia o no em sonaven, però he lligat caps amb el vídeo de SOU UNS FILLS DE LA GRAN P.U.T.A.
No tenen dates de concerts????
Viam si ens veiem per algun festival.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.