Actualitat

El documental «Dioptria, 37 anys i un dia» es presenta a l'Arts Santa Mònica

El film es presenta el dimecres dia 20 per celebrar els 50 anys de «Dioptria»

| 18/02/2019 a les 17:00h

«Dioptria, 37 anys i un dia»
«Dioptria, 37 anys i un dia»
El pròxim dimecres 20 de febrer, a les 18 h, es presenta a l'Arts Santa Mònica el documental Dioptria, 37 anys i un dia, coincidint amb el 50è aniversari del disc Dioptria (Concèntric, 1969-70) de Pau Riba i amb l'estrena, a principi d'abril, de la reedició del disc Dioptria (Munster Records, 2019) en doble LP remasteritzat. 

El moderador de l'acte serà el periodista d'Enderrock Joaquim Vilarnau, i hi participaran el mateix Pau Riba, Pere Pons, periodista que va realitzar les entrevistes del documental, i Joan Mas, responsable de Mas i Mas i organitzador, juntament amb Grup Enderrock, de l'espectacle Dioptria 2.1 que va tenir lloc el setembre del 2006 a L'Auditori de Barcelona i amb l'excusa del qual es va realitzar el film.

Aquest documental és el que es distribueix aquest mes de febrer amb la revista Enderrock, complementant un extens reportatge, amb entrevista inclosa a Riba, sobre l'efemèride els cinquanta anys del Dioptria.

Dioptria, 37 anys i un dia és un film d'autor, dirigit per Nolasc Riba i amb guió del mateix Pau Riba, que mostra el procés de creació de Dioptria (Concèntric, 1969-70), considerat per Enderrock com el millor disc de rock en català de la història. El film està realitzat a partir de les entrevistes de Pere Pons i té la producció de Memi March i la realització executiva de Grup Enderrock.
Especial: Efemèrides
Arxivat a: Enderrock, Pau Riba, Dioptria 37 anys i un dia, Arts Santa Mònica, Nolasc Riba, Grup Enderrock, Actualitat, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.