videoclips

WOM's Collective ens dona la benvinguda al món real

Estrenem el videoclip de "Circus", la setena cançó del disc de debut de la formació femenina

| 20/02/2019 a les 10:30h

Les cinc integrants de WOM's Collective es posen els pantalons de ratlles, el mallot i el llacet al coll i obren les portes de la seva carpa ambulant. No s'han tornat trapezistes ni domadores de lleons, s'han camuflat en un circ per gravar un nou videoclip. Estrenem l'audiovisual de "Circus", la incursió del conjunt musical en el món dels dibuixos animats amb la col·laboració de Rita Payés.  


Com si cantessin a través d'un ventríloc, les membres de la formació apareixen al clip desencaixant les mandíbules per entonar el tema "Circus", la setena cançó del seu àlbum de debut, homònim. Es pregunten, enmig de llums de neó i elefants, en quina mena de circ vivim ('What kind of circus is this?') i reflexionen sobre la necessitat de ser fortes perquè, a la vida, no se sap mai com aniran les coses ('Welcome to the real world / you better be strong'). 

Laia Fortià i Clara Luna són les fundadores del grup, tot i que van voler fer créixer la família amb les artistes Gessamí Boada, Magalí Datzira i Anaïs Vila, totes amb projectes musicals en solitari anteriorment i que ara ja formen un bloc inseparable. WOM's Collective va néixer per unir el talent musical femení, motiu pel qual al seu primer treball discogràfic també van comptar amb vocalistes reconegudes com Judit Neddermann, Sara Pi i Núria Graham, entre altres. 
 

WOM's Collective. Foto: Isabella Antonelli

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, WOM's Collective, videoclip, estrena, videoclips, Rita Payés, actualitat

COMENTARIS

Mr

Sari Dajani, 22/02/2019 a les 17:04

AMAZING! Wonderful composition, excellent arrangement, fantastic vocals (and great trombone fro Rita). I love the 6/8 to 4/4! Thank you to all those fearless women!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.