Disc

El setè volum del disc «Dones i Cançons» s'encarta amb la revista Enderrock de març

El recopilatori està compost per 21 cançons amb veus femenines de l'escena musical catalana

| 05/03/2019 a les 14:00h

Anaïs Vila i Pantaleó
Anaïs Vila i Pantaleó | Jan Malgosa
El disc Dones i Cançons vol.7 (EDR, 2019) és un recopilatori que, des del 2013 i amb l'ajuda de l'Institut Català de les Dones [ICD], presenta les novetats més destacades de l'escena musical femenina dels Països Catalans. Les 21 cançons que formen el disc són o bé novetats discogràfiques o bé cançons inèdites que sortiran en els pròxims mesos. 

Les 21 cançons que conformen aquest nou recopilatori pertanyen a estils molt diversos, des de temes més intimistes fins a cançons que es converteixen en veritables reivindicacions feministes, com el de Clara Peya, guanyadora del Premi Enderrock de la crítica a Millor disc de l'any, que a més és portada de l'especial que acompanya el llançament del disc. Dins aquest especial trobarem les artistes i les cançons que protagonitzen aquest setè volum, a més de conversar amb la mateixa Peya sobre el panorama músical femení i sobre les artistes amb més projecció internacional, que es consideren les embaixadores de la música de casa nostra.

Concretament, dins el disc hi trobarem les veus d'artistes tan conegudes com Roba Estesa, (acompanyades a la seva cançó de Mafalda) Donallop, Rusó SalaLax'n'Busto, que per primer cop compta amb una veu femenina, la de Nerea Bassart. També hi participen Anaïs Vila (que canta acompanyada de Pantaleó), Tarta Relena, Jokb amb La Pegatina, Cable Obsession, Les Cruet, la nord-americana Chloe Phillips, les germanes Desembre, Cèlia Pallí, Dàhlia Duran, Mariona Aupí i Alidé Sans, a més d'Heura Gaya, Sílvia Comes amb Joan Isaac, Sis Veus, Namina amb Lali Barenys i Carola Ortiz.

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, revista, Enderrock, Dones i Cançons, disc

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.