Enderrock Sona

L'Enderrock Sona de març presenta el disc «Dones i cançons»

Ja pots demanar les invitacions per al concert del proper dijous 7 de març a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

| 06/03/2019 a les 18:00h

Portada del disc 'Dones i cançons'
Portada del disc 'Dones i cançons'
Les veus femenines seran les protagonistes del cicle Enderrock Sona del mes de març. Aprofitant que aquest mes la data de la cita cau un dia abans del 8 de març (el Dia Internacional de la Dona), es presentarà el disc Dones i cançons vol. 7 (EDR Discos, 2019) a través d'un seguit d'actuacions en directe i petites entrevistes amb les artistes que hi apareixen.

El recopilatori, que es regalarà amb la revista Enderrock d'aquest mes de març, és el setè volum d'aquest projecte que des del 2013 presenta les novetats més destacades de l'escena musical femenina dels Països Catalans, amb el suport de l'Institut Català de la Dona.

A l'Enderrock Sona del proper dia 7 tindrem les actuacions d'algunes de les protagonistes de l'àlbum. Anaïs Vila (acompanyada de Gerard de Pablo de Pantaleó), Mariona Aupí i Rusó Sala ompliran l'escenari de la Fàbrica Damm amb cançons i reflexions que deixaran entreveure en les petites entrevistes que també es duran a terme.

Hi vols anar?
Si vols aconseguir una invitació doble per a l'Enderrock Sona del dia 7 de març, només cal que omplis aquest formulari. La cita tindrà lloc el pròxim dijous 7 de març a l'Antiga Fràbrica Estrella Damm a les 20 h. Les portes s'obriran a les 19.45 h i es tancaran a les 21 h, mitja hora abans del final de la vetllada.
Arxivat a: Enderrock, Estrella Damm, Mariona Aupí, Mario Muñoz, Enderrock Sona, Rusó Sala, Dones i Cançons, Gemma Humet, Pantaleó, Anaïs Vila, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.