Enderrock Sona

Joan Rovira, Montse Castellà i Mario Muñoz seran a l'Enderrock Sona d'abril

Ja pots aconseguir la teva invitació per al concert del pròxim 9 d'abril a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

| 04/04/2019 a les 12:30h

Joan Rovira
Joan Rovira | Michal Novak
Joan Rovira, Montse Castellà i Mario Muñoz són els músics que actuaran al cicle Enderrock Sona d'aquest mes d'abril. La cita serà el dimarts 9 d'abril a les 20 h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà com a presentació oficial del número 287 de la revista Enderrock. El número d'aquest mes d'abril té l'ebrenc Joan Rovira a la portada, a més d'una entrevista a la cantautora Montse Castellà i un reportatge sobre Mario Muñoz, l'artista que al febrer va publicar Start (Satélite K, 2019) i que ha col·laborat amb Peter Gabriel.

El pròxim dimarts 9 d'abril Joan Rovira presentarà el seu nou disc, Dies millors (Satélite K, 2019), al mateix temps que el periodista Joaquim Vilarnau li farà algunes preguntes. El músic de Camarles forma part del reportatge especial sobre les Terres de l'Ebre que apareix al número especial d'aquest mes.

Abans de Rovira, hauran actuat Montse Castellà, que oferirà un concert acústic on mostrarà les cançons seu darrer disc, Punts de llibre (A Flor de Tiempo, 2018), i Mario Muñoz, que el passat mes de febrer va presentar el seu debut discogràfic, Start (Satélite K, 2019).

Les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm s'obriran a les 19.45 h, i a les 20 h començaran els concerts. A les 21 h es tancaran les portes i engegarà el concert de Joan Rovira.

Hi vols anar? 
Si vols aconseguir una invitació doble per a l'Enderrock Sona del dimarts 9 d'abril, només cal que omplis aquest formulari.
Arxivat a: Enderrock, concerts, Estrella Damm, Enderrock Sona, Enderrock, Joan Rovira, Montse Castellà, Mario Muñoz

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.