Sona9

El pop metafísic arriba al Sona9 d'iCat

Al programa d'aquesta nit també hi podrem sentir artistes com Seikos o Xavi Sarrià, entre altres

| 11/03/2019 a les 16:00h

El Petit de Cal Eril
El Petit de Cal Eril | Alba Danés
El concurs Sona9 té un espai radiofònic propi, guiat per Lluís Gendrau, a iCat. Cada dilluns a partir de les 23 h s'hi radien els grups catalans emergents. Fins ara hi hem pogut sentir fragments de concerts acústics i entrevistes, a més d'un recull de la millor música catalana actual. 

Des de principi del 2019 el programa Sona9 ha renovat el format per convertir-se en l'espai que avança els èxits musicals de l'any, així com ens posa al dia dels hits més recents. Aquesta nit a iCat parlarem del pop metafísic concebut per El Petit de Cal Eril i Ferran Palau, que ja té, per primer any, una cita pròpia: el Festival de Pop Metafísic de Ponts. També visitaran el programa experts d'aquest gènere com Núria Graham, Germà Aire, Pau Vallvé Marialluïsa.

Aquesta nit també podrem sentir les darreres novetats musicals de Museless, Gina Argemir, Macaco, Yacine Belahcene, Inèrcia, Ca de Bou i Seikos, a més de la col·laboració de Xavi Sarrià amb el grup Auxili.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9, iCat, El Petit de Cal Eril, Ferran Palau, Germà Aire, Núria Graham, Mrialluïsa, Intana, Pau Vallvé, Museless, Gina Argemir, Macaco, Yacine Belahcene, Xavi Sarrià, Inèrcia, Ca de Bou, Seikos, sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.