Premis

Els Catarres guanyen el premi al Disc Català de l'Any de Ràdio 4

‘Tots els meus principis’ (Música Global) és el millor àlbum editat en llengua catalana del 2018

| 13/03/2019 a les 17:30h

Els Catarres
Els Catarres | Marta Mas
Tots els meus principis (Música Global, 2018), d'Els Catarres, s'endú enguany el guardó atorgat per Ràdio 4 al Disc Català de l'Any. El premi, ara impulsat pel periodista musical Joan Arenyes i el seu programa Catalunya Exprés, va néixer de la mà de Joan Ramon Mainat l'any 1979 i any rere any escull, per votació popular, el millor disc editat en llengua catalana. 

L'any passat el premi va ser per a la formació Txarango amb el seu disc El cor de la terra (DiscMedi, 2017), i enguany Els Catarres, que ja es van endur el premi l'any 2013 pel disc Postals (Música Global, 2013), han passat per davant dels altres grups finalistes, com La Pegatina amb Ahora o nunca (Warner Music, 2018), i Doctor Prats, amb Venim de lluny (Música Global, 2018).

L'acte de lliurament del premi tindrà lloc el pròxim dijous 14 de març a les 20 h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. Durant la vetllada hi actuaran els guanyadors del guardó, Els Catarres, i el grup La Folie. Si hi voleu assistir, ja podeu reservar les vostres invitacions al web de Ràdio 4.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, rtve, Els Catarres, Catalunya Exprés Experience, Joan Arenyes, Disc Català de l'Any, premis, Ràdio 4

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.