Actualitat

Judit Neddermann col·labora al nou disc d'Alejandro Sanz

La cantautora de Vilassar de Mar canta al costat del madrileny a la cançó "Este segundo"

El disc sortirà el 5 d'abril

La música dels Goya i els Gaudí

| 20/03/2019 a les 12:30h

Judit Neddermann
Judit Neddermann | Michal Novak
Després d'actuar a la gala dels Premis Goya –al costat d'Amaia Romero i Rozalén–, Judit Neddermann sorprèn de nou amb col·laboracions amb artistes estatals. El proper 5 d'abril sortirà a la venda el nou treball d'Alejandro Sanz, on la maresmenca l'acompanya al tema "Este segundo". La seva participació se suma a la d'altres artistes com Camila Cabello, Nicky Jam o Residente.

La història d'aquesta connexió és gràcies a Spotify. Una amiga de Sanz va descobrir Judit Neddermann a la plataforma i la va ensenyar al músic madrileny, a qui va agradar molt la seva veu. "Era una oportunitat tan bèstia, no m'ho podia creure!", comenta la maresmenca. "Els meus pares són molt fans d'ell i jo recordo de petita escoltar-lo molt al cotxe. Tinc molt al cap la portada i les cançons del seu disc, El alma al aire (WEA, 2000). Per mi ha estat molt fort, molt revelador que em tracti d'igual a igual. És una persona molt humil, és molt treballador i un gran músic."

Sobre la cançó "Este segundo", Neddermann no pot avançar res encara, però curiosament el seu segon disc es titula Un segon (Satélite K, 2016); "és una cançó molt maca. M'emociona molt sentir la seva veu i la meva". 

Judit Neddermann segueix de gira amb les cançons dels seus tres discos i properament actuarà a la Garriga (23 de març), Sant Francesc de Formentera (29 de març) i Barcelona (14 d'abril). Paral·lelament, està component cançons noves per al seu proper disc.

 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, col·laboració, Judit Neddermann, Alejandro Sanz

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.