Strenes

Oques Grasses inauguren l'Strenes des del terrat

Dissabte 30 de març la banda osonenca torna als escenaris per inaugurar el festival gironí

Enderrock Sona amb Oques Grasses i Enzel a l'Antiga Fàbrica Damm

«Sta guai», la nova cançó d'Oques Grasses que ens vol fer la vida més senzilla

| 25/03/2019 a les 09:36h

Oques Grasses
Oques Grasses | Michal Novak
Un any més el terrat de l'Oficina de Turisme del Pont de Pedra de Girona es convertirà en escenari per un dia: serà per acollir el retorn als escenaris d'Oques Grasses, després d'un any i mig d'aturada. En aquest impàs, els Premis Enderrock 2019 van servir per presentar un tastet del que són les noves cançons, incloses al disc Fans del Sol (Halley Records, 2019).

Revelant el secret més ben guardat, així engega la primera gran estrena del festival Strenes, que fins al 5 de maig omplirà Girona de propostes per a tots els gustos. Entre els secrets de la cita hi ha espais únics on veure concerts, com les escales de la majestuosa Catedral gironina, o el Pont de Pedra. Per escenaris únics hi passaran músics com Lax'n'Busto, Andrea Motis, Alfred García, Joan Garriga, Joan Rovira, Els Catarres, la Companyia Elèctrica DharmaDoctor Prats i Mishima, entre molts altres.

Sopa de Cabra, Love of Lesbian i Txarango han estat els encarregats de llançar el tret de sortida al festival primaveral de Girona a les darreres edicions en aquesta cita gratuïta i multitudinària. Ara fa un any Els Catarres havien de protagonitzar el concert, però a causa dels esdeveniments polítics la cita es va suspendre.
Especial: Strenes
Arxivat a: Enderrock, Strenes 2019, oques grasses

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.