Videoclip

Fent camí cap a Ítaca

El festival Ítaca de l'Empordà estrena un videoclip reivindicatiu, versionant "Ítaca" de Lluís Llach

Hi participen alguns dels artistes que participen a l'edició d'enguany com Els Catarres, Suu, Lildami o Judit Neddermann

| 04/04/2019 a les 11:00h

Alguns dels artistes que participen a l'edició del Festival Ítaca d'enguany han participat en la gravació d'una versió de la cançó "Ítaca" de Lluís Llach. El tema s'acompanya d'un videoclip on apareixen artistes com Els Catarres, Oques Grasses, Roba Estesa, Lildami, Suu, Pavvla, Marc Parrot, Judit Neddermann, Guillem Roma o Núria Graham. Tots ells canten per reivindicar els valors del festival, que aposta per la cultura com a motor de canvi d'una societat més justa i igualitària.


També participa en l'enregistrament de la cançó el raper Valtonyc, que rapeja algunes estrofes de la cançó des de Brussel·les. El videoclip combina moments a l'estudi amb imatges d'organitzacions que teballen pels mateixos valors que defensa el festival, com són Proactiva Open Arms, el Banc dels Aliments o Òmnium Cultural. Els diners recaptats per les visualitzacions del videoclip aniran destinats a l'Associació Catalana pels Drets Civils.

La direcció ha anat a càrrec del compositor Xavi Lloses, que va enregistrar la cançó als estudis Music Lan d'Avinyonet de Puigventós (l'Empordà). Després d'aquest reivindicatiu avançament del festival, només queda esperar que arribi l'Ítaca, Cultura i Acció, que tindrà lloc a més d'una desena de localitats empordaneses entre els mesos d'abril i juliol.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Festival Ítaca, Empordà, Lluís Llach, Ítaca, Els Catarres, Oques Grasses, Roba Estesa, Lildami, Suu, Pavvla, Marc Parrot, Guillem Roma, Judit Neddermann, festivals, Núria Graham, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.