Sorteig

Et convidem al concert-entrevista de Porto Bello a Els40 Backstage

La formació d'Altafulla serà un dels grups que actuarà a l'Estudi Toresky de Ràdio Barcelona

Sortegem 4 entrades dobles pel concert del proper 4 d'abril

| 01/04/2019 a les 10:30h

Porto Bello
Porto Bello | Juan Miguel Morales
Torna el cicle musical Els40 Backstage dels 40 Principals. Des del passat 28 de març i durant els pròxims mesos, aquest cicle oferirà un seguit de petits concerts en format íntim i reduit, d'artistes i grups de casa nostra. El lloc serà l'Estudi Toreski de Ràdio Barelona.

L'espectacle combinarà les preguntes de l'entrevista amb les cançons dels grups convidats, als quals el públic també podrà preguntar allò que sempre hagi volgut saber. El primer grup que passarà per les instal·lacions de l'estudi serà la jove formació Porto Bello, el pròxim dijous 4 d'abril a les 19 h.

El grup, que es va formar l'any 2015 de la mà dels germans Joanet i Tonet Blàzquez, ja compta amb dos discos que els han portat a fer-se un lloc dins l'escena musical del nostre país. A més, les seves cançons festives i la disbauxa dels seus directes, els van fer guanyar el Premi Enderrock per votació popular al Millor artista revelació del 2017. 

Hi voleu anar? 
Si no et vols perdre el concert a l'Estudi Toresky, pots omplir aquest formulari i aconseguir una de les quatre entrades dobles que sortegem. Participa-hi!
Especial: Concursos
Arxivat a: Enderrock, Porto Bello, sorteig, Ràdio Barcelona, Els40 Backstage, Estudi Toresky, Els40 Principals, concursos

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.