actualitat

Itaca Band aprèn a parlar la llengua dels ocells

Els de Montcada i Reixac publiquen avui el seu cinquè treball, 'La lengua de los pájaros'

El concert de presentació del disc serà l'11 de maig a la Razzmatazz en el marc del Guitar BCN

| 29/03/2019 a les 11:00h

Itaca Band
Itaca Band | Michal Novak
Fa poc menys de dos anys que Itaca Band va treure la seva darrera referència, Explosiva (Halley Records, 2017), i sembla que la pólvora no se'ls ha acabat. Avui els de Montcada i Reixac publiquen el seu cinquè disc, La lengua de los pájaros (Halley Supernova, 2019), un àlbum que, a més d'esclatar enèrgic com els anteriors, també es recrea en la poeticitat de la llengua dels ocells, símbol de llibertat. 



El lletrista del grup, Pere Mercader, explica que aquest àlbum està format per "cançons que si no estàs enamorat no pots fer, són fruit de la dopamina". Mercader creu que aquest nou disc prové de la relació que ell manté i que li ha ensenyat "a ser feliç amb petites coses". No només està cantat amb i des de l'amor, afegeix, sinó que és el primer disc que "parla obertament de temàtica homosexual".

Més optimista que els anteriors, Pere Mercader afirma que hi han incorporat sonoritats urbanes i que han recuperat els ritmes llatins, a més de tenir les col·laboracions de Dorian i Youthstar del grup francès Chinese Man. De moment, només pensen a traslladar aquesta energia a l'escenari: "Tenim moltíssimes ganes de veure com la gent reacciona, tot agafa sentit en el moment en què la gent hi vibra i s'emociona a partir d'una cosa que has fet amb el grup".

Amb la intenció que cada minut de concert sigui una festa, Itaca Band ja té confirmades les primeres dates de presentació que els enyorats de la banda han subratllat amb força a la seva agenda musical. El primer concert de presentació del disc serà el proper 11 de maig a la sala Razzmatazz en el marc del Guitar BCN, i a l'estiu també pujaran als escenaris dels festivals de referència dels Països Catalans, com el Canet Rock, el Clownia i el Rototom.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, La Lengua de los Pájaros, Itaca Band

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.