actualitat

Mishima celebra els vint anys amb un disc en directe

L'àlbum s'editarà en format CD i DVD i estarà disponible a partir del 13 d'abril

Els barcelonins avancen el videoclip de les cançons "Tornaràs a tremolar" i "La forma d'un sentit", en directe al concert de tancament de gira

El concert nadalenc de Mishima a la sala Apolo de Barcelona

L'Strenes 2019 engega aquest dissabte; et proposem 10 concerts destacats

| 29/03/2019 a les 12:00h

Mishima
Mishima | Arxiui grup
Alguns concerts queden a la retina i al timpà, però l'única manera que perdurin al llarg del temps és enregistrar-los, tal com ho ha fet ara Mishima. El grup barceloní va tancar la gira del seu darrer disc, Ara i Res (The Rest Is Silence, 2017), els passats 20 i 22 de desembre a la sala Apolo, i ara en treu un àlbum en format de CD i DVD.

Aquest és el primer CD en directe que el conjunt musical publica, tot i que ja va treure fa uns anys Palau (TRIS/Sones, 2011), un DVD en directe del concert del 6 de març de 2011 al Palau de la Música Catalana, que també incloïa els discos Set tota la vida (The Rest Is Silence, 2007) i Ordre i aventura (The Rest Is Silence, 2010). 

La sortida d'aquest disc està prevista per al proper 13 d'abril, però avui han avançat el clip de dues de les cançons més emblemàtiques de la seva discografia, interpretades durant aquells concerts finals de gira a la sala del Paral·lel. "Tornaràs a tremolar" i "La forma d'un sentit" ens recorden l'emoció dels directes de la formació. 


La banda presenta amb aquest disc la gira d'aniversari dels vint anys, que començarà el proper 3 de maig al festival Strenes, a les escales de la Catedral de Girona. També ho celebraran a Sant Cugat Sesgarrigues el 6 de juny en el marc del Festival Vinya&Art. 
 

Mishima. Foto: Xavier Mercadé

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, videoclip, Ara i Res, Mishima, Apolo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.