Festivals

Què ens depara el GuitarBCN 2019 d'aquest mes d'abril?

Alguns dels artistes que actuaran aquest mes en el marc del festival són El Niño de la Hipoteca, Donallop i Noa

| 02/04/2019 a les 13:14h

Donallop
Donallop | Juan Miguel Morales
La trentena edició del Festival GuitarBCN continua en marxa, des del passat 31 de gener s'han succeït més de vint concerts en diversos espais de la ciutat de Barcelona. El festival continuarà durant els pròxims mesos amb una oferta musical molt variada, acabant el 10 de juliol amb un concert dels californians Toto a l'Auditori del Fòrum. A continuació us deixem la programació del festival per a aquest mes d'abril.

Víctor Manuel
04/04 (21.30 h) – Palau de la Música Catalana (15-52 €)

Després de deu anys sense novetats del cantautor asturià, l'any passat va publicar un nou disc sota el nom Casi nada está en su sitio (Ion Música, 2018). És el que presentarà a un dels espais més emblemàtics de Barcelona.

Donallop
05/04 (21 h) – Barts Club (13 €)

El duet balear afincat a Solsona ens mostrarà les cançons del seu darrer treball, Crisàlide (Satélite K, 2019), que va veure la llum el passat 22 de març. El dream pop cantat en català lluirà a la sala del Paral·lel.

Fredi Leis
06/04 (21 h) – Sala Apolo (a partir de 16 €)

Aquest cantautor pop de Santiago de Compostel·la ha anat agafant renom arreu de l'Estat, de fet, per reclam del seu públic, ha decidit allargar la gira de presentació del seu primer disc Neón (Sin Anestesia, 2018).

Luísa Sobral 
11/04 (21 h) – Sala Luz de Gas (a partir de 22 €)

La cantautora portuguesa arribarà al festival acompanyada d'una nova formació per presentar el seu darrer treball, Rosa (Universal Music Portugal, 2018), la producció del qual ha confiat al català Raül Refree (Rosalía, Sílvia Pérez Cruz).

El Niño de la Hipoteca
11/04 (21 h) – Sala Apolo (15 €)

Aquest artista que a còpia d'autogestió i cançons alegres s'ha anat fent un nom en el món musical, presentarà a l'Apolo un seguit de singles que té previst treure al llarg del 2019. Arribarà al GuitarBCN amb l'humor i la ironia que el caracteritzen.

Komraus
26/04 (21.30 h) – Barts Club (12 €)

Aquesta banda britànica-espanyola acaba de treure un disc amb el nom de Untie the Ropes (M.A.R.S. Worldwide, 2019), que ja ha rebut bones crítiques de la premsa internacional. La seva barreja de trip-hop i jazz aterrarà a Barcelona el proper 26 d'abril per presentar-la en el marc del festival.

Noa
28/04 (21 h) – Sala Barts (Des de 15 €)

La cantant israeliana aterrarà a Barcelona amb el seu espectacle The Best of Noa, on fa un repàs de la seva discografia més destacada i on també presenta el seu darrer treball, que porta per nom de Letters to Bach (More Management, 2019).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Víctor Manuel, Donallop, Fredi Leis, Luísa Sobral, El Niño de la Hipoteca, Komraus, Noa, EDRbalears, festivals, GuitarBCN, GuitarBCN 2019

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.