festivals

El Meridiana Rock apropa la música en català a Nou Barris

Doctor Prats, Roba Estesa i Auxili són alguns dels grups que participen al festival organitzat per Plataforma per la Llengua

| 07/05/2019 a les 14:30h

Doctor Prats
Doctor Prats | Juan Miguel Morales

 
El pròxim 17 de maig torna, per segon any consecutiu, el Meridiana Rock, un festival que promociona la música en català i que apropa la llengua a Nou Barris, districte on l'ús de l'idioma no està tan estès. El concerts es faran a Can Dragó i la iniciativa està organitzada per Plataforma per la Llengua i Sunmusic BCN, productora del Canet Rock.

Aquest festival gratuït portarà 8 hores de música de la mà de grups amb una trajectòria consolidada, com ara Doctor Prats o Roba Estesa, i altres artistes també de primer nivell com Auxili, Suu o Nel·lo C.

L'emplaçament del Meridiana Rock, al Parc de Can Dragó, és estratègic, ja que és una zona que queda exclosa de l'agenda cultural de Barcelona i on el català té un ús minoritari. Per aquests motius la Plataforma per la Llengua ha decidit impulsar aquest festival, ja que d'aquesta manera es visibilitza aquesta zona de la ciutat comtal i es crea una programació cultural de qualitat per als veïns i veïnes del districte. 

Després de l'èxit de l'any passat, el festival passa de dir-se Fes-te Meridiana a anomenar-se Meridiana Rock. El 2018, grups i artistes com Mishima, La iaia i Joan Garriga van aconeguir que assistissin a l'antic camp de futbol de ciutat Meridiana més de 5.000 persones, i aquest any l'ONG del català i Sunmusic BCN han decidit ampliar el cartell i canviar la localització per intentar que el festival segueixi creixent i es consolidi com una festa de la música en català en una de les artèries principals de Barcelona.
 

Cartell del Meridiana Rock

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Meridiana Rock, Auxili, Doctor Prats, festivals, Suu, Roba Estesa, Nou Barris

COMENTARIS

Horari concert

Anònim, 12/05/2019 a les 09:47

Bon dia.
Quin és l'ordre en que van tocant els artistes?

Gràcies

Horari concert

Anònim, 12/05/2019 a les 09:48

Bon dia.
Quin és l'ordre en que van tocant els artistes?

Gràcies

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.