festivals

Tot continua a l'Strenes; consulta les actuacions de la setmana

Els Catarres, Pavvla i la Companyia Elèctrica Dharma són algunes de les propostes d'aquesta setmana

| 08/04/2019 a les 14:30h

Pavvla
Pavvla | Arxiu artista
Tot comença i tot continua al festival Strenes. Després d'un primer cap de setmana amb les actuacions d'Alfred García, Joan Rovira i Andrea Motis, entre d'altres, la capital gironina es prepara per a una setmana en què tampoc hi haurà descans. Repassem els directes que sonaran pels racons de Girona al llarg d'aquests propers dies. 


Els Catarres
12/04 (21 h) - Auditori de Girona

Com si es tractés d'una degustació gastronòmica, el trio d'Aiguafreda portarà a la cita gironina l'espectacle Totes les nostres cançons parlen de tu, un repàs per la discografia de la banda. El directe, que ja ha esgotat totes les entrades, servirà també com a excusa per poder escoltar els temes del seu darrer àlbum, Tots els meus principis (Música Global, 2018). 


Companyia Elèctrica Dharma
12/04 (21 h) - Teatre Municipal

Els seguidors de la veterana formació del barri de Sants estan encesos i a l'expectativa pel primer concert de presentació de l'àlbum Flamarada (RGB Suports, 2019), que en suma vint-i-cinc a la seva discografia. Després de gairebé mig segle de trajectòria, la banda visitarà la capital gironina per encetar la gira de directes amb les quinze cançons de la seva nova referència, impregnades pel record del fundador del grup, Josep Fortuny. 


The Mani-las
12/04 (22 h) - La Mercè

Positivisme i rock'n'roll en vena al concert de The Mani-las a l'Strenes 2019, a l'escenari de La Mercè. El trio format per Maika Manila, Mariana Manila i Olaia Manila explotarà amb la seva habitual festa en un dels pocs directes que el grup realitzarà a Catalunya els pròxims mesos. 


Xarim Aresté
12/04 (23.30 h) - La Mercè (entrada lliure)

El nou àlbum del de Flix, El nus i altres móns (U98 Music, 2019), mostra llums, ombres i contrastos. El músic assegura que les seves cançons prenen una nova vida quan sonen en directe, i així ho podrà demostrar en el concert d'entrada lliure del festival Strenes, on presentarà els seus temes per primer cop. 


L'Últim Indi
13/04 (21 h) - Teatre Municipal

El projecte en solitari de l'exmembre d'Els Amics de les Arts viurà l'eclosió oficial en el marc del festival Strenes. El proper 13 d'abril L'Últim Indi mostrarà les cançons del seu primer llarga durada, que va veure la llum fa poques setmanes i que ja està impacient per vestir-se de gala a la cita gironina. 


Rosana
13/04 (21 h) - Auditori de Girona

La canària trepitjarà el festival Strenes amb l'espectacle Como en casa, un repàs de la seva trajectòria musical i que té un valor afegit: serà el públic assistent qui decideixi què interpreta la cantautora. Aquesta és la primera vegada que Rosana visita la ciutat gironina amb aquesta funció. 


Pavvla
13/04 (22 h) - La Mercè 

Combina amb destresa la interpretació i el seu projecte en solitari com a cantant. Pavvla va debutar amb Creatures (Luup Records, 2016) i es va consolidar amb el seu esperat segon disc, Secretly Hoping You Catch Me Looking (Luup Records, 2018), que aquest dissabte portarà a l'escenari de La Mercè de Girona. 


Kids From Mars
13/04 (23.30 h) - La Mercè (entrada lliure)

Considerats per molts "l'esperança de l'indie estatal", aquest dos adolescents de Blanes ja es projecten en festivals de referència com l'Strenes. La nit d'aquest dissabte 13 d'abril tocaran els temes del seu recent EP, (Luup Records, 2019).  
Especial: Strenes
Arxivat a: Enderrock, Girona, festival, Els Catarres, L'últim indi, Rosana, Pavvla, Kids From Mars, The Mani-las, Companyia Elèctrica Dharma, Strenes 2019, Xarim Aresté

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.