actualitat

Pavvla, Aurora, Pere Navarro i The Zephyr Bones faran gira amb l'AIEnRuta

El cicle Artistes en Ruta organitzat per l'AIE porta aquests músics de gira per l'Estat espanyol

Per a l'edició del cicle de gener a juny del 2019, el comitè de selecció va escollir Da Souza, Los Hermanos Cubero, Nubla i Sara Pi

| 11/04/2019 a les 19:00h

Pavvla
Pavvla | Arxiu artista
El cicle Artistas en Ruta que impulsa l'Associació d'Artistes Intèrprets o executants d'Espanya (AIE) porta una quinzena de grups per sales d'arreu de l'Estat espanyol perquè tinguin la possibilitat de sortir de casa i donar-se a conèixer en altres comunitats autònomes. Les bandes dels Països Catalans que actuaran al cicle Artistas en Ruta de setembre a desembre abasten diversos estils musicals i procedències.

Una de les escollides ha estat la santcugatenca Pavvla amb el seu darrer àlbum, Secretly hoping you catch me looking (Luup Records, 2018), així com la proposta de fusió de jazz i flamenc d'Aurora i el rock psicodèlic de The Zephyr Bones. Provinent de les illes Balears, l'eivissenc Pere Navarro també pujarà als escenaris per fer gala del seu jazz, trompeta en mà. Pel que fa a les bandes escollides d'altres zones de l'Estat espanyol, trobem la cúmbia madrilenya de Tremenda Jauría, la cançó d'autor basca d'Elena Setien i Maite Larburu o el folk de Marisa Valle Roso, de Castella i Lleó. 

De gener a juny, els primers del 2019
Per al cicle de concerts que s'estan celebrant entre el gener i el juny del 2019, el comitè de selecció va escollir quatre propostes catalanes: el pop sofisticat i càlid de Nubla amb el nou repertori de versions del disc Multiplexpo (Hidden Track, 2018), la veu neosoul de Sara Pi, la revisió folk de Los Hermanos Cubero i el joc pop de Da Souza del seu últim àlbum, Futbol d'avantguarda (Famèlic, 2018).

Els grups i artistes són escollits per un comitè independent format per periodistes especialitzats i programadors de sales de tot l'Estat espanyol, i també membres dels departaments de Cultura de les comunitats autònomes que donen suport al circuit. El jurat es reuneix dos cops l'any: per triar els grups del cicle de gener a juny, i de setembre a desembre.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Pavvla, Aurora, Pere Navarro, The Zerphyr Bones, AIEnRuta, gira, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.