festivals

El Festival Ítaca s'enlaira amb un triplet inaugural format per Zoo, LDS i Suu

Aquest 20 d'abril es llança el tret de sortida del certamen empordanès

El festival s'allargarà fins al 7 de juliol amb un concert de Diego el Cigala

El cartell d'enguany inclou noms com Albert Pla i Berri Txarrak

| 17/04/2019 a les 14:30h

LDS
LDS | Arxiu del grup
Les nits de música amb samarreta de tirants ja comencen a deixar-se veure. Aquest dissabte 20 d'abril el Festival Ítaca inaugura la setena edició amb una tongada de concerts de la mà de grups reputats com Zoo, Lágrimas de Sangre i Suu, així com amb una sessió Flaixbac amb Carles Pérez, i tindran lloc a la zona de barraques de l'Escala.  

La cita de empordanesa aposta per engegar la maquinària amb el hip-hop com a gènere predominant, amb el nou treball de LDS a la recambra, Vértigo (autoeditat, 2019), i amb el comiat temporal de Zoo; els de Gandia faran una pausa musical el 2020. A més, arrodonirà la nit la cantautora Suu, que continua fent gira amb els temes del seu disc de debut, Natural (Halley Records, 2018). 

La programació de l'Ítaca s'allargarà fins a la primera setmana de juliol, concretament el 7 de juliol, i s'estendrà per diversos indrets de l'Empordà. Al cartell d'enguany hi trobem noms com Albert Pla, Clara Peya, Núria Graham i Pavvla, i concerts festius com els de Doctor Prats, Lildami, Berri Txarrak i Vandal, entre moltes altres propostes.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Ítaca, Lágrimas de Sangre, Zoo, Suu, concerts, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.