440 Clàssica & Jazz

«Tous les matins du monde», el DVD que s'encarta amb la revista 440 Clàssica&Jazz d'abril

La banda sonora de la pel·lícula va ser creada pel músic igualadí Jordi Savall

| 17/04/2019 a les 17:00h

Portada '440 Clàssica&Jazz' número 50
Portada '440 Clàssica&Jazz' número 50
La revista 440 Clàssica&Jazz està d'aniversari. Aquest mes d'abril ja és als quioscos el seu cinquantè número. Per a aquesta ocasió, la revista anirà acompanyada de la pel·lícula Tous les matins du monde, una obra mestra del 1991 dirigida per Alain Corneau i protagonitzada per Gérard Depardieu i Jean-Pierre Marielle. 

El film és una adaptació de la novel·la de l'escriptor francès Pascal Quignard i relata la turmentosa relació entré un virtuós músic de viola de gamba i el seu alumne, un jove amb una filosofia de vida molt allunyada del seu mentor. Ambientada a la França del segle XVII, aquesta història convida a reflexionar sobre la bellesa de l'art i les diferents òptiques des d'on es pot concebre la música, com a transcendència o com a instrument. 

La banda sonora del llargmetratge va ser creada pel músic igualadí Jordi Savall, que va guanyar el Premi Cèsar a Millor banda sonora original. De fet, aquest treball es troba en el recopilatori dels cent millors discos de la música clàssica catalana que també s'inclou en el número 50 de la revista 440 del mes d'abril.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, 440 Clàssica & Jazz, Tous les matins du monde, dvd, revista 440, 440 clàssica

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.