Estrenens

Aliena ens mostra com són els desamors pirinencs amb «Siempre»

Estrenem el tercer avançament del debut discogràfic del grup urgellenc

| 23/04/2019 a les 12:30h

Aliena
Aliena | Jan Tomàs
"Siempre" és la nova cançó del jove grup Aliena que avui estrenem a Enderrock.cat. Aquest tema, que vol cantar a l'amor, és el tercer avançament del debut discogràfic dels urgellencs que es publicarà aquesta tardor amb el nom de Hasta el amanecer (Music Bus, 2019).


"Era más fácil encontrar la sombra en el desierto que tiempo para intentar salvar lo nuestro", diu un dels versos de la nova cançó que estrenem. "Siempre" ens parla d'una relació que, tot i ser molt intensa, no va poder-se salvar de la ruptura. El tema és un dels 11 que formen un disc de debut que, a més de l'amor, també aborda temes com la família, la felicitat o el sentiment d'insatisfacció que afecta les noves generacions

Aquests cinc joves són amics des de la infància, i després de tocar junts a l'orquestra del seu institut i de l'empenta que els va donar un professor, van decidir ajuntar-se per crear un grup de versions fins que José Manuel Coballo, director del segell Music Bus, els va animar a compondre les seves pròpies cançons. Al cap de tres mesos ja tenien un repertori de 22 cançons, de les quals van seleccionar les 11 que finalment formaran part del seu primer disc. 

Per anar fent boca fins que surti el disc, avui mateix els podrem veure a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm amb motiu del Sant Jordi Musical, el proper 27 d'abril al Festival Strenes de Girona i el 14 de juny al Festival Jambo Street Music d'Andorra la Vella.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Siempre, Hasta el amanecer, Aliena, Pirineu

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.