Estrenes

Sensibilitat sublimada al nou videoclip de Davy Lyons

Fem un cop d'ull al nou videoclip que el cantautor irlandès estrena avui a Enderrock.cat

| 23/05/2019 a les 14:30h

Davy Lyons
Davy Lyons | Ruben Campo Mayo
Una història d'amor explicada mitjançant l'encadenament d'imatges d'una gran bellesa estètica. El nou videoclip de Davy Lyons és una peça audiovisual d'orfebreria, i la cançó escollida és "Golden Hair" una de les que formen part d'Evidence (Delirics, 2019), el disc de debut del cantautor irlandès. A Enderrock.cat l'estrenem en exclusiva.


L'audiovisual presenta una estètica atrevida i vintage, que serveix per desenvolupar les dues parts ben diferenciades que marquen el clip. La primera està gravada al seu pis del Poblenou amb l'ajuda de molts amics, i la segona part presenta una història d'amor que acaba amb Lyons dins la font de davant del Parlament, al Parc de la Ciutadella. "El contrast entre les escenes en solitari i les que gravo acompanyat és la realitat de la meva vida artística: la cerca solitària del compondre i la companyia durant els concerts; mons privats units momentàniament per una cerimònia íntima", reflexiona el cantautor. De copsar tots aquests matisos se n'ha encarregat l'estudi .Futuro a través de la idea original de Joaquín Prior.

Davy Lyons és un cantautor irlandès que va deixar la carrera com a advocat per lluitar pel seu somni de viure de la música. Va iniciar un viatge espiritual i musical que el va portar a diferents ciutats europees, fins a arribar a Barcelona, on es va instal·lar definitivament fa pocs anys. El jove cantautor va començar a tocar fa dos anys pels carrers de Barcelona i arran de la bona acollida va aconseguir els seus primers bolos en bars i petites sales. La feina i el talent donen els seus fruits, i aquest març ha publicat el seu primer disc, Evidence, un bonic recull d'experiències i reflexions viscudes per Lyons durant els últims anys. Per veure l'irlandès en directe teniu tres oportunitats més o menys imminents durant aquest mes de juny: el 2 al Centre ocupat Can Masdéu de Barcelona, el 22 al Teatre Espanya d'Eivissa i el 27 de juny a la Sala Robadors23 del Raval barceloní.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Davy Lyons, cantautors, Irlanda, Evidence

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.