Videoclips

Els Soviets reflexionen sobre el pas del temps a «Vidres trencats»

Estrenem el primer videoclip del nou disc dels barcelonins

| 26/04/2019 a les 09:00h

Els Soviets
Els Soviets | Raquel Bassas
Els Soviets no són un grup novell, els anys passen i aquest 2019 els barcelonins celebren trenta anys com a banda. L'últim cop que van passar per l'estudi va ser fa vuit anys amb el disc 115 nits (autoeditat, 2010) on homenatjaven els que van lluitar a la Batalla de l'Ebre. Enguany tornen a estar d'actualitat perquè acaben de publicar nou disc aquest mes d'abril amb el nom de L'etern retorn (Rocket Music, 2019). Avui a Enderrock.cat n'estrenem el videoclip de la cançó "Vidres trencats".


El tema és una reflexió sobre la pròpia vida. Tal com ens explica Quim Benavent, cantant del grup, "és l'experiència d'un home que ha tingut una vida dura, però intensa, i malgrat això, la tornaria a repetir tal com ha estat". El vídeo que l'acompanya pretén mostrar el grup després de trenta anys, tot un exemple de com seguir amb un projecte on, tot i els destorbs i mals moments, és possible continuar caminant.

Després d'aquests trenta anys, els barcelonins treuen el cinquè disc, que sense perdre l'essència musical de la banda incorpora nous estils i sonoritats. L¡àlbum està compost per setze noves cançons i dues d'adaptades, on parlen de la concepció cíclica del temps, on els fets del passat es repeteixen en el present i ho faran també en el futur, i per això, com ens explica Benavent, "és un disc amb molta literatura, amb cançons molt llargues i amb molta lletra". Podrem sentir les noves composicions en directe el proper 11 de maig al concert de presentació que tindrà lloc a la sala Luz de Gas.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, L'Etern Retorn, Vidres Trencats, videoclips, estrenes, Els Soviets

COMENTARIS

Enormes!

Xavier Fajarnès, 26/04/2019 a les 10:25

El retorn de ELs Soviets és una gran notícia!! Un orgull fer el vídeo amb aquesta colla! :-)

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.