Sona9

Sílvia Pérez Cruz és la protagonista del Sona9 d'iCat

També repassarem les actuacions de la setmana del concurs Sona9

| 13/05/2019 a les 12:00h

Sílvia Pérez Cruz
Sílvia Pérez Cruz | Juan Miguel Morales
El concurs Sona9 té un espai radiofònic propi, guiat per Lluís Gendrau, a iCat. Cada dilluns a partir de les 23 h s'hi radien els grups catalans emergents. Fins ara hi hem pogut sentir des de concerts acústics dels grups que hi participen fins a entrevistes, a més d'un recull de la millor música catalana actual. 

Des de principi del 2019 el programa Sona9 ha renovat el format per convertir-se en l'espai que avança els èxits musicals de l'any, així com ens posa al dia dels hits més recents. Aquesta nit, la música de l'empordanesa Sílvia Pérez Cruz arribarà al programa per presentar Projecte Drama, un recopilatori de cançons vinculades als espectacles on ha participat els darrers anys. A més, també escoltarem els grups que participaran aquesta setmana als concerts preliminars del Sona9 a Barcelona, a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm: Relat, Koalanú, Fok, Keila Elm, Mabel Flores i Joina.

També sentirem al programa les novetats més destacades de Valtonyc, Marcel Lázara i Júlia Arrey, El Petit de Cal Eril i Marga Rotger, així com les de Rombo, Jofre Bargadí, El Pèsol Feréstec i Bitter.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Bitter, EL Pèsol Ferestec, Jofre Bargadí, Rombo, El Petit de Cal Eril, Marga Rotger, Senyor Oca, Valtonyc, Relat, Sílvia Pérez Cruz, sona9, iCat, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.