Actualitat

Rosalía treu les ungles al seu nou videoclip

"Aute cute" és la cançó que avui ha estrenat la diva de Sant Esteve Sesrovires

Aquest dissabte l'artista actua al Primavera Sound

Un Primavera Sound amb denominació d'origen

| 30/05/2019 a les 21:05h

Rosalía al videoclip
Rosalía al videoclip
Només fa unes hores que s’ha estrenat però el nou vídeo de Rosalía, "Aute cure", ja suma milers de visites. No hi ha dubtes, la cantant de Sant Esteve Sesrovires s’ha consolidat definitivament com una de les artistes més rellevants internacionalment, competint en les grans lligues, aquelles on juguen figures de la dimensió de Beyoncé. I no és cap exageració. De fet, la cançó ja va una mica d’això.


És una de les principals característiques en la imatge de les noies que es mouen en els cercles del trap: les seves llargues ungles postisses. Una estètica que, situant l’acció en un curiós local de manicura, Rosalía ha portat fins al límit a "Aute cure", títol que és una derivació de l’expressió francesa haute cure (alta costura) i que podríem entendre com una metàfora de la seva il·limitada ambició. "Tacones, lunares pa' matar. Eyeliner, leopardo pa' matar (...) Sonando en las peñas y en los Hamptons, sangría y Valentino, en El Palace y en el chino. Esto está encendío", canta Rosalía expressant aquest dualitat en què es troba actualment, una noia que fa tot jut un any publicava El mal querer (Sony, 2018) i que ara no sap on hi ha el límit.

Produïda per El Guincho, músic i productor canari establert durant anys a Barcelona i que ja va ser l’arquitecte sonor del seu segon llarg, amb "Aute cure" retorna al flamenc passat pel filtre dels sons urbans després del flirteig amb el reggaeton a "Con altura", el tema que la va unir a J. Balvin. Una cançó nova a mitges, perquè Rosalía l'ha interpretat més d'una vegada en directe i molt probablement la tornarà a fer sonar aquest dissabte a la seva actuació al Primavera Sound.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Rosalía, Aute Cure, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.