Actualitat

La Cançó de l'estiu 2019 és «Aquells grans hits», d'Èxta6

Més de 5.000 persones han votat per decidir la cançó de la temporada

Seikos, Estramoni, Oques Grasses i Cable Obsession han estat les altres 4 cançons finalistes

Aquestes són les 50 candidates a convertir-se en la cançó de l'estiu 2019

| 21/06/2019 a les 12:00h

Èxta6
Èxta6 | Arxiu del grup
El refrescant tema “Aquells grans hits“ del grup de Viladecavalls Èxta6 ha estat el més votat pels lectors com la Cançó de l’estiu 2019 d’Enderrock i Bonpreu-Esclat. Per segon any, el públic ha decidit quin és el tema per acompanyar amb música l’estiu.


La peça, cent per cent estiuenca, i que parla dels èxits musicals que han marcat cada generació, ha aconseguit un 31% dels vots, mentre que les altres quatre cançons classificades a l’última ronda han estat “T’encantaria” de Seikos amb un 28%, “In the Night” d’Oques Grasses amb un 15%, “Títol esgotat” d’Estramoni també amb un 15% i “Viu la vida” de Cable Obsession amb un 11%. En total, han participat a les dues fases de votacions més de cinc mil persones.

El grup guanyador va ser creat el 2013 quan una colla d'amics van decidir apuntar-se com a banda emergent al Festival Connecta i es van proclamar millor grup del Vallès. El 2017 van publicar el seu primer disc, Viure ràpid (RGB Suports), produït per Marc Martin, i així deixaven clar que el que ells volien era fer rock en català. "Aquells grans hits" és el single que van publicar aquest any passat per seguir actius, i sembla que els ha sortit bé. Aquesta vegada qui es va encarregar de la producció va ser Jesús Rovira de Lax'n'Busto.

El proper concert del grup serà aquest dissabte a Sabadell durant el Dia Internacional de la Música. Si voleu sentir "Aquells grans hits" en directe, ja sabeu on heu d'anar.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, estiu, Cançó de l'estiu 2019, cançó de l'estiu, Èxta6

COMENTARIS

Èxta6

Anònim, 22/06/2019 a les 01:04

Són els putos amos. Rock and roll ostia !

In the night

Anònim, 25/07/2019 a les 09:57

M'encanta la cançó

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.