Concerts

Joan Baez s'acompanyarà de Mario Muñoz als concerts a Catalunya

La veterana cantautora oferirà dos concerts a Catalunya on interpretarà "Als teus ulls", cançó de Peter Gabriel que va adaptar el català Mario Muñoz

Peter Gabriel, Lluís Llach i Joan Baez canten a favor del dret a l’autodeterminació

| 28/06/2019 a les 15:01h

Mario Muñoz
Mario Muñoz | Juan Miguel Morales
En dècades passades, la cançó d'autor era una eina essencial en la denúncia social i la reivindicació de drets i llibertats. Ara, amb tota una societat en efervescència constant, sembla que la música recupera aquest sentit amb aliances entre cantants. I també ho fa mantenint un esperit que aflora cada cop que les grans veus de la cançó d'autor reapareixen als escenaris. La cantautora nord-americana Joan Báez farà el seu pas per Catalunya amb dos recitals on hi també hi col·laborarà el músic català Mario Muñoz. Seran a Sitges (25 de juliol al Festival Jardins Terramar) i a Sant Feliu de Guíxols (27 de juliol al Festival Porta Ferrada).

En tots dos concerts, Muñoz acompanyarà la veterana cantant interpretant en directe la cançó que els ha unit. El tema es diu "als teus ulls" i forma part de la campanya Make a move: Self-determination is a right, iniciada per l'Assamblea Nacional Catalana per internacionalitzar el judici del procés. En la gravació d'aquesta peça hi van participar Joan Baez, Lluís Llach i Gemma Humet, interpretant l'adaptació que va fer Mario Muñoz del tema original de Peter Gabriel "In your eyes".


Aquesta composició forma part del primer treball que Muñoz va publicar el passat mes de febrer. Start (Satélite K, 2019) és un disc produït per Marc Parrot on han participat Miki Santamaria (Doctor Prats), Santi Careta, i Dani Ferrer (Love of Lesbian), entre altres. 

El compromís polític i social de Baez durant els seus més de cinquanta anys de carrera l'ha dut a posicionar-se en la defensa del procés polític català. D'altra banda, el mateix Peter Gabriel va intervenir també a l'acte d'entrega dels Premis Enderrock 2019 amb un vídeo on donava suport al moviment a favor dels drets humans que s'està vivint a Catalunya.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Peter Gabriel, Joan Baez, Mario Muñoz, actualitat, Als teus ulls, Porta Ferrada, Festival Jardins Terramar

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.