Estrenes

Estrenem la nova cançó de TMN, «Baula»

El duet tarragoní presenta el single del que serà el seu nou disc, 'La Crida'

| 04/07/2019 a les 13:46h

TMN
TMN | Arxiu del grup
L'underground és un ambient on tot està permès i tot és possible. És un espai de creació i experimentació, i TMN aprofita aquest context idoni per crear música electrònica original i amb lletres al·legòriques. Des d'Enderrock.cat presentem el seu nou tema, "Baula".



La cançó barreja ritmes electrònics molt marcats amb una lletra magnètica, com un mantra. Segons Sara Alija, cantant i lletrista, la cançó parla sobre la societat i les cadenes que la formen. Tal com explica la vocalista, nosaltres som les baules de les cadenes però ningú es qüestiona "si som la baula correcta per a aquesta cadena o si la cadena representa el moment en el qual ens trobem". "Potser no estem preparats per ser la baula que la societat espera, potser no volem formar part de la cadena en la qual se'ns inclou. I la voluntat de sortir d'aquesta cadena provoca que acabis sent perseguit", afegeix. Aquesta cançó és el single del nou disc, La Crida (Gravity Records, 2019), del duet tarragoní, que sortirà el 6 de setembre d'enguany i ha estat produït per Eric Fuentes.

TMN està format pel músic Juan Antonio Moreno i la cantant Sara Alija. Moreno és membre de Zien Años, trio de música experimental, i ànima del col·lectiu artístic Junkie Python. Per la seva part, Alija és l'encarregada d'escriure les lletres de les cançons a més d'interpretar-les amb la seva poderosa veu. El duet tarragoní va publicar la seva primera referència en format d'EP, Desaparezca Ud. Aquí (autoeditat, 2016). Des de llavors han fet gira per l'escena local, telonejant bandes com ara Hidrogenesse o Cycle. Ara mateix ja tenen algunes dates programades per presentar el seu disc, com el 19 de juliol a Altafulla o el 13 de setembre a les Festes de Santa Tecla de Tarragona.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Baula, estrenes, TMN

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.