Actualitat

S'obre la convocatòria del Premi Puig-Porret

El Mercat de Música Viva de Vic convoca un any més el guardó al Millor Projecte de Creació Musical

| 10/07/2019 a les 12:38h

Imatge il·lustrativa
El Mercat Música Viva de Vic i la fundació privada Puig-Porret enceten una nova convocatòria del Premi Puig-Porret, un dels més importants en la valoració dels espectacles musicals en directe. Amb una dotació de 10.000 euros, el premi es destinarà, com ja és habitual, a finançar la producció als escenaris de la idea guanyadora. Els últims anys, el Quartet Brossa i The Pinker Tones amb l'espectacle conjunt Leon (2017) i Juliane Heinermann (2018) han estat els artistes premiats. 

El termini per presentar projectes estarà obert per a grups i artistes professionals catalans i/o residents a Catalunya fins al 30 d'agost. Poden inscriure's artistes i bandes de qualsevol estil musical, exceptuant la música clàssica. 

Pel que fa al jurat, estarà format per sis professionals de reconeguda trajectòria dins la indústria musical i es valoraran aspectes com la trajectòria professional dels artistes, la qualitat de la proposta, la singularitat i risc artístic o la viabilitat del projecte, entre d'altres criteris.

El nom del guanyador es donarà a conèixer durant el concert inaugural del Mercat Música Viva de Vic d'aquest 2019 el dia 18 de setembre i es podrà veure en un escenari del festival el 2020. Les bases del concurs es poden consultar en aquest enllaç.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Quartet Brossa, Mercat Música Viva de Vic, Premis, Premis Puig-Porret, The Pinker Tones, Leon, Juliane

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.