Sona9

El duet del Sona9 The Tyets fitxa per Luup Records

Els mataronins estrenen el tema de trapeton "Me escapé con un trompetista"

La formació cedirà el seu lloc a la semifinal del concurs a un nou grup, que es farà públic el proper 26 d'agost

| 19/08/2019 a les 13:20h

The Tyets
The Tyets | Carles Rodríguez
Els mataronins The Tyets s'han unit a les files del segell Luup Records i han publicat el tema "Me escapé con un trompetista (y no sabes lo que pasa)", una aposta per la combinació del trap i els ritmes llatins amb la col·aboració d'Andana, Memi i Vermax 3015. El fitxatge per una companyia discogràfica, però, comporta la desqualificació del duet del concurs del Sona9 2019, tal com apunten les bases del certamen, motiu pel qual ja no podran accedir a la fase semifinal del Sona9 prevista a la tardor.

El duet del Maresme es va classificar com un dels 18 participants de l'edició d'enguany del concurs en la fase preliminar celebrada durant els mesos de maig i juny. En el concert del 8 de maig a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm es van imposar als també participants Entelequia i Pinan 450f a través de la votació popular, fet que va catapultar els inventors del 'trapeton' directament a les semifinals del concurs, que se celebraran en quatre jornades a l'Acústica de Figueres, les Festes de Santa Tecla de Tarragona, el Mercat de Música Viva de Vic i les Festes de la Mercè - BAM de Barcelona del 29 d'agost al 23 de setembre.

En no poder formar part del concurs, un altre dels 18 classificats del certamen serà escollit pel jurat per passar a la següent fase. Els 9 semifinalistes es faran públics el proper dilluns 26 d'agost a partir de les 23.00 h al programa Sona9 d'iCat.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, The Tyets, actualitat, Luup Records, Sona9, Sona9 2019

COMENTARIS

Injusticia

Anònim, 21/08/2019 a les 11:19

L'any passat la guanyadora també va incumplil és normes i ningú la va fer fora.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.