actualitat

Joan Garriga i Salva Racero, a l'Enderrock Sona de setembre

Ja podeu reservar les vostres invitacions per als concerts del dia 9 de setembre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

| 02/09/2019 a les 12:28h

Joan Garriga i Salva Racero
Joan Garriga i Salva Racero | Juan Miguel Morales i Noemí Elias
Joan Garriga i Salva Racero són els artistes que protagonitzaran l'Enderrock Sona del mes de setembre. La cita serà el dilluns 9 de setembre a les 20.00 h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló 515, Barcelona) i servirà per presentar el número 293 de la revista Enderrock, que té com a portada l'artista de Sant Esteve Sesrovires Rosalia

A les 19.45 h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 20.00 h començarà l'Enderrock Sona amb l'actuació en format acústic de Joan Garriga, que presentarà Nocturns de vetlla i revetlla (Fina Estampa, 2019), un EP amb quatre noves cançons que respiren ambients ben diferents, però tots emmarcats en la reconeixible marca personal de l'artista.

Després de l'actuació de Joan Garriga, pujarà a l'escenari Salva Racero, exvocalista de Lax'n'Busto que ens presentarà els temes del nou treball, Immortals (Satélite K, 2019), també en format acústic.

Hi vols anar?
Si vols aconseguir una invitació doble i gratuïta per al concert d'Enderrock Sona de dilluns 9 de setembre, només cal que omplis aquest formulari.
Arxivat a: Enderrock, Enderrock Sona, Joan Garriga, Salva Racero, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.