Formulari final Sona9 a Luz de Gas

| 04/11/2019 a les 08:00h

Arxivat a: Enderrock

COMENTARIS

Aposta Joina

Anònim, 05/11/2019 a les 02:41

Em sembla la millor opció tant per la fractura i qualitat de la seva música com per el compromís social i per l'alliberament de les seves lletres. No en tinc cap dubte:botó Joina i respecto i m'agraden la resta de candidats però la responsabilitat militant de naJoina i les seves COMPANYES hem té absolutament seduït.

Aposta Joina

Xavi C. P. , 05/11/2019 a les 02:49

No en tinc cap dubte, tant per la qualitat musical com per unes lletres compromeses socialment tant amb l'alliberament femení com pels drets socials i polítics la meva aposta personal és la Joina i les seves COMPANYES. Respecto i m'agraden la resta de joves candidats, pero reconec que la seva responsabilitat i compromís, hem tenen seduït de debo.Joina és la meva feblesa a l'hora que fortalesa personal. Gràcies per el vostre compromis social!!!

Valor de futur

Jacob , 11/11/2019 a les 13:36

Lletres compromeses i poètiques amb una base musical molt sòlida. Arribaran lluny

Música i poesia

CarmeGV, 13/11/2019 a les 17:29



Conec la Joina molt d’aprop i sé que tot allò que es proposa ho fa amb fermesa , compromís i consciència.
És exigent , treballadora i constant .
Com més l’escolto més m’agrada. És una noia que ha nascut per ser dalt de l’escenari expressant el que pensa i sent a través de la música i la poesia.
Les seves companyes són fantàstiques!

Endavant Joina i Companyes!!

Joina

Anònim, 19/11/2019 a les 22:01

La meva aposta és per Joina. La seva musica i lletres i la molt aconseguida armadura de les companyes sota el seu lideratge aconsegueixen un excel·lent producte.Tots els instruments i veus al servei d'aquesta fusió d'estils,al voltant del rap tan personal com càlid d'aquesta jove empordanesa.Probablement tindrem una nova banda de dones en el panorama musical català. Una proposta a tenir molt en compte.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.