revista

Miki Núñez celebra la diversió a l'Enderrock de novembre

La revista regala un 'single' amb les primeres cançons en català de Rosalia (“Herois obscurs”) i Judit Neddermann (“Rosa”)

El número 295 inclou també una àmplia entrevista a Pascal Comelade sobre la seva retirada dels escenaris

| 04/11/2019 a les 10:30h

Considerat la darrera aposta de la família del mestissatge català, Miki Núñez pren la revista Enderrock de novembre per celebrar la diversió i l'entusiasme per la vida. L'exconcursant d'Operación Triunfo i representant d'Eurovisió a Tel Aviv presenta Amuza (Universal / Música Global, 2019), un primer disc en solitari que compta amb padrins d'honor com Adrià Salas, Nil Moliner o Arnau Griso. L'entrevista al terrassenc s'acompanya d'un reportatge sobre el fenomen Operación Triunfo amb entrevistes a Guille Milkyway i Ramon Mirabet.

Una de les apostes exclusives de la revista de novembre és l’encartament d’un senzill amb les primeres cançons gravades en català de dues grans referències de l’escena catalana: Rosalia i Judit Neddermann. Es tracta de les musicacions del poeta Valentí Gómez adaptades per Ivan Santaeulària i Jack Tarradellas per a una producció del Taller de Músics: la cançó "Herois obscurs", interpretada per Rosalia, i "Rosa", per Neddermann

També s’anuncien els finalistes del Sona9 2019, JoinaMaria Jaume Martorell i Urpa, que celebraran la final del concurs el 20 de novembre a la Luz de Gas. Repassem també els directes de la Fira Mediterrània de Manresa, el Circuit Folc, el Concurs Sons i el Calella Rockfest a través de les fotografies del Rockviu, i incloem una guia per seguir els Premis Enderrock de la Música Balear.

A més, en el número 295 es parla en profunditat amb Pascal Comelade, que malgrat retirar-se dels escenaris no ho fa a nivell discogràfic; amb Sisa sobre Els llibres galàctics 1966-2018 (Anagrama, 2019) i amb Judit Neddermann sobre nadales i futur musical. Dediquem unes pàgines a La Folie, Smoking Souls, Senyor Oca i Maruja Limón, i en format breu a Red Pèrill, Últim Cavall i Guillem Soler.

La Fonoteca, Oriol Rodríguez repassa la història de Picap, i La playlist exposa les cançons imprescindibles de la periodista Laura Rosel. Per altra banda, en la secció Acords i Desacords opinen Arnau Tordera i Ariadna Oltra i a Músics i cellers és Carla qui tasta les delícies del celler Vinyes del Terrer de Tarragona. 

 

Portada Enderrock 295 Foto: Michal Novak

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, novembre, Miki Núñez, revista, Sisa, OT, Pascal Comelade, Senyor Oca, Judit Neddermann, Smoking Souls, La Folie, Maruja Limón

COMENTARIS

Amuza

Aitana, 09/01/2020 a les 14:46

Amuza es el millor disc del mon

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.